уторак, 19. март 2013.

Farma epizoda 1 najava


poster.jpg

U utorak 19. marta od 21.00h, 22 takmičara će započeti svoju igru na nadaleko poznatom ranču u Lisovićima. Preko 90 dana gledaćemo rivalstvo, ali i prijateljstvo, možda i neku novu ljubav. Ali, samo jedan će biti najbolji, najveštiji i najomiljeniji kod naroda. Samo jedan će osvojiti glavnu nagradu – 50.000 evra.

Četvrto izdanje najpopularnijeg i najgledanijeg rijalitija na Balkanu, „Farma“, startuje posle više od dve godine pauze. Takmičari su već uveliko prošli sve testove i pakuju se za ulazak u karantin, a zatim i u ranč koji je smešten na 2,5 hektara zemljišta.

Među učesnicima se nalaze glumci, pop i folk pevači, zabavljači, starlete, manekeni... Ipak, ko sve ulazi, ostaće tajna do utorka.

Kada uđu na „Farmu“ pratiće ih na desetine kamera postavljenih širom parcele, a mi ćemo moći da vidimo i čujemo sve ono što se bude dešavalo na popularnom imanju. Svakodnevno ćemo na Televiziji „Pink“ pratiti preglede dana u terminu posle 20 časova, a tokom dana dva puta ćemo moći uživo, sa petominutnim odloženim emitovanjem da vidimo dešavanja u Lisovićima. Izbacivanja su na programu svake nedelje, izbor sluga ponedeljkom, žurke utorkom, a nominacije za izbacivanje subotom.

22 такмичара ће започети своју игру на надалеко познатом ранчу у Лисовићима.
Преко 90 дана гледаћемо ривалство, али и пријатељство, можда и неку нову љубав. Али, само један ће бити  најбољи, највештији и најомиљенији код народа. Само један ће освојити главну награду – 50.000 евра.
Четврто издање најпопуларнијег и најгледанијег ријалитија на Балкану. ‘’Фарма’’, стартује после више од две године паузе.Такмичари су већ увелико прошли све тестове и пакују се за улазак у карантин, а затим и у ранч који је смештен на 2,5 хектара земљишта. Међу учесницима се налазе глумци, поп  и фолк певачи, забављачи, старлете, манекени…
На ‘’Фарми’’, пратиће их на десетине камера постављених широм имања, а ми ћемо моћи да видимо и чујемо све оно што се буде дешавало на популарном имању. Свакодневно ћемо на телевизији ‘’Пинк’’, а и на нашим торентима, пратити прегледе дана.
Избацивања су на програму сваке недеље, избор слуга понедељком , забаве уторком, а номинације за избацивање суботом.

Нема коментара:

Постави коментар